1 Şubat 2014 Cumartesi

''ADD ME FAST'' Nedir nasıl kullanılır?


Merhaba,

öncelikle AddMeFast 'in ne olduğunu anlayalım. Aşağıdaki yazıyı bir kere okumanız üyelik ve kullanım kolaylığı için yeterli olacaktır:



AddMeFast nedir?
AddMeFast kullanımı artık Türkçe olduğu için daha da kolaylaşan, ücretsiz olarak üye olan kullanıcılarının, diğer üyelerin web sitesi, facebook, twitter, youtube, google, vd. gibi sosyal medya sayfa ve araçlarını takip ederek puan kazandıkları bir sistemdir.

Bu bir dayanışma sistemidir. Ayrıca ücret ödeyerek de puan satın alabilir, bu puanları tweet, retweet, favori, facebook takipçi ve beğeni kazanma, youtube video favori vd. gibi tamamen organik etkinliklerle sosyal medyada yükselme olanağı sağlayan bir sistemdir.

Örneğin, ben üyeyim, benim facebook sayfamı beğenerek 9 puan kazanır, bu 9 puanı kendi sayfanızı beğenecek diğer kullancıları sayfanızı beğendirmek için kullanırsınız. Ya da youtube videosunu favorilerinize ekleyip buradan kazandığınız puanları retweet için kullanabilirsiniz.

Nasıl Üye Olunur?
Siteye facebook, twitter ve e-posta yoluyla üye olabilirsiniz.

Puan kazanmak için hangi adımlar izlenmelidir?
Siteye üye olduktan sonra, size hediye edilen puanları kullanabilirsiniz. Puanlarınız bittiğinde sol tarafta yer alan facebook, twitter, youtube gibi ikonları tıklayıp, orada yazan işlemlerden herhangi birini yaparak puan kazanabilirsiniz. Bu işlemi yaparken hangi aracı kullanacaksanız, örneğin retweet yapacaksanız twitter'da oturum açmış olmanız gerekiyor.

Yaptığınız her etkinlik için farklı değerlerde puanlar kazanırsınız. Örneğin en alttaki Web sitelerini otomatik olarak açıp kapayan ikona tıkladığınızda kimi zaman 1 puan, kimi zaman 9 puan kazanabilirsiniz. Facebook'ta birilerini takip ederek bazen 2, bazen 8 puan kazanabilirsiniz. Sayfanızı yenilediğinizde puanınızın arttığını göreceksiniz.

Kazandığım puanları kendi sayfalarımda, hesaplarımda nasıl kullanacağım?

  • Yine sol sütunda ve en üstte bulunan Add Web Site / Page - Web Sitesi / Sayfa Ekle'ye tıklayın.
  • "Type/Türü" sorgusundan puanlarınızı nerede kullanacaksanız onu seçin.
  • Onun altından "Dünya" veya "Ülke" seçimini yapın, burada birkaç ülkeyi birden seçebilirsiniz.
  • "Title"/"Başlık" kısmına örneğin "facebook" veya ayırt edici başka bir isim yazın.
  • "Site - Sayfa Url" kısmına hit almak istediğiniz sitenin adını (http://www.siteadı.com şeklinde) veya facebook sayfanızın tam uzantısını (facebook.com/kullanıcı_veya_sayfaadı, twitter kullanıcı adınızı (twitter.com/@kullanıcıadı) vd bilgileri tam ve doğru olarak doldurun.
  • Aşağıdaki diğer alanlarda bir seçim yapmasanız da olur, öyle bırakıp kaydedin.
  • Daha sonra sol sütunda puan kazanmak istediğiniz uygulamayı seçin. Karşınıza alternatifler çıkacak, bunlardan istediğinize "beğen", "favori ekle", "paylaş", "favori ekle" yaparak puanlarınızı toplayabilirsiniz.
  • Topladığınız puanları sizin daha önce eklemiş olduğunuz sayfa, uygulama, tweet vd. için kullanıldığını göreceksiniz. Krediniz düştükçe bu uygulamayı tekrarlayarak yeni puanlar kazanabilirsiniz. 
  • Üye olmak için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayın:
  • ADD ME FAST-ÜYE OL
Kaynak: http://okuryazar.com/3325/sosyal-medyada-gorunur-olabilme-hizli-ve-guvenli-yukselebilme-garantisi-addmefast-nasil-kullanilir

0 yorum:

Yorum Gönder